دانلود آهنگ جدیدclose
برخی از خصوصیات مهم و اساسی سردخانه های مواد غذایی
زمان جاری : سه شنبه 01 بهمن 1398 - 4:05 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

تعداد بازدید 21
نویسنده پیام
sardkhaneh
آنلاین

ارسال‌ها : 1
عضویت: 26 /9 /1398
برخی از خصوصیات مهم و اساسی سردخانه های مواد غذایی
برخی از خصوصیات مهم و اساسی سردخانه های مواد غذایی به شرح ذیل میباشد :
یکی از راه های مهم و موثر نگهداری غذا استفاده از سرما است. گسترش صنعت انجماد و سرما در بهبود و تامین وضع غذا و تغذیه کمک فراوانی مینماید.
شناخت و کاربرد این صنعت برای نگهداری مواد غذایی مختلف برای تمام کسانی که به نحوی با بهداشت و تولید غذا در ارتباط میباشند امری است ضروری که باید به آن بهای زیادی داده شود و برای رسیدن به این هدف میبایست کلیه سردخانه های نگهداری مواد غذایی با استانداردهای مربوطه تطبیق داده شوند.

فضای مورد نیاز
جهت احداث انبار به ازای نگهداری هر ۱ تن مواد غذایی، حداکثر ۴ متر مکعب فضا در نظر گرفته میشود.

سردخانه های مواد غذایی
سردخانه زیر صفر با حداکثر درجه برودت ۱۸ – درجه سانتیگراد.
سردخانه بالای صفر مخصوص ذخیره میوهجات، سبزیجات و صیفیجات و … با درجه برودت ۴ تا ۷ درجه سانتیگراد
در مراکزی که آمار پخت غذای آنها کمتر از ۱۰۰ پرس در روز میباشد ممکن است از فریزرهای صندوقی و یخچال های ایستاده به جای این دستگاه ها استفاده شود.


سه شنبه 26 آذر 1398 - 11:43
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر

پاسخ ها


برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :